Најновије

ДЕСАНТ НА ЖИВКОВИЋА: Напредњаци траже да се тужилаштво позабави његовим фирмама

Посланик СНС Марјан Ристичевић и данас је рекао да је бивши премијер, сада лидер Нове странке Зоран Живковић, нелегално добио субвенције за куповину винограда и да због тога треба да одговара.
Зоран Живковић (Фото: ЈуТјуб)

Зоран Живковић (Фото: ЈуТјуб)

- С обзиром на то да је почео да говори о фирмама, а ја нећу да говорим о фирмама његових рођака, већ ћу позвати тужилаштво да се без обзира на његов несумњиви утицај озбиљно позабави фирмом текућа вина 'Живковић' из Инђије која је у међувремену продата МК Комерцу и сада се зове кућа вина 'Крчедин', као и доделом субвенција тој кући вина у износу од 525.000 евра и три милиона динара 2007.године“ - рекао је Ристичевић новинарима. Зоран Живковић Упитан због чега поново прича о Живковићу, имајући у виду да је новинаре више пута обавестио о томе, Ристичевић је у Скупштини Србије рекао да "има обавезу према себи, Живковићу, али и другим посланицима који су некада гласали за њега". Моја одговорност је тим већа зато што сам учествовао у избору те моралне громаде да буде премијер... мислим да имам обавезу и према њему и према мени и према свим оним посланицима који су некад гласали за њега, а видите у шта се претворио - рекао је посланик СНС. - Мислим да ми је обавеза да му више посветим пажњу, с обзиром да је он и моја грешка“ - појаснио је он.
Прочитајте још: (ВИДЕО) Инцидент на Вучићевом предавању
Он је, користећи низ "тешких речи" на рачун Живковића, рекао да није изненађен што "тај пенџетирани образ" није поднео оставку после опкладе са премијером, да је "бивши ситни шверцер" и "да је бивши савезни министар унутрашњих послова коме су убили премијера чије је место он заузео". Ристичевић је најавио и да ће председници парламента, али и потпредседницима упутити протест јер, како је рекао, посланици Нове странке износе неистине. Половни политицчари упорно покушавају, износећи неистине, да повреде достојанство Народне скупштине тврдећи да је влада у оставци. Када председник владе да оставку о томе се обавештава председник републике и председник скупштине. Мислим да Живковић и Павићевић немају право да паушално износе неистине и узнемиравају јавност тиме што тврде да је влада бивша - поручио је Ристичевић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА