Најновије

(ВИДЕО) Мирис покварених јаја и гаса и мистериозна магла над Москвом!

МОСКВА - Становнике Москве данас је готово нокаутирао чудан мирис мешавине покварених јаја и гаса, који се неколико сати преносио руском престоницом, над чијем се југоисточним делом појавила "мистериозна магла".
Москва (Фото: floridaleisureblog.com)

Москва (Фото: floridaleisureblog.com)

Министарство за ванредне ситуације саопштило је да је непријатан мирис изазвало цурење из постројења за прераду сумпор-диоксида у једној рафинерији нафте у Москви. Према саопштењу, ниво сумпор-водоника био је кратко време изнад дозвољеног, док су нивои сумпор-диоксида остали у прописаним оквирима. Оба гаса су нуспродукти прераде нафте. Чудан мирис изазвао је талас панике на друштвеним мрежама и локалним медијима. "Народе, зна ли неко разлог овог смрада у Москви? У многим деловима града осећа се сумпор-водоник", написао је на "Твитеру" Сергеј Красилников. "Смрад пролази чак и кроз затворене прозоре", додала је на тој мрежи Асја Затива.
Прочитајте још:

Могерини позвала Москву да повуче војску и наоружање из Украјине

Бела кућа: Сутра је могућ састанак Путина и Обаме

Становници југоисточног дела Москве јутрос су видели зграде прекривене смогом, а на чудан мирис жалили су се и посланици руског парламента, али због тога нису прекинули с радом. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА