Најновије

(ФОТО) "Велика Албанија" на амбалажи "Пећког пива"!

БЕОГРАД - Пројекат Велике Албаније, поново је постао актуелан захваљујући производу "Пећке пиваре" на чијој амбалажи се поред грба налазе и градови са југа Србије, Македоније, Грчке и Црне Горе.
Фото: Курир

Фото: Курир

На ово је указао  угоститељ који ради на територији Косова и Метохије. - Јављам се из Горе и као и сви Горанци, лојалан сам грађанин Републике Србије. Као власник кафане данас сам био у набавци и шокирао сам се када сам на флаши пива угледао градове велике Албаније - истакао је он поводом тога што се на спорној етикети поред Тиране, Каваје, Приштине и Гњилана, спомињу и градови из Србије, попут Прешева, Бујановца и Медвеђе. На удару ове пиваре нашао се и црногорски град на мору Улцињ. Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић рекао је да је у питању кршења првила о слободној трговини и да ће тражити да ЦЕФТА ургира због политизовања. - У питању је чиста политизација. Морам да проверим да ли је неко већ обавестио тржишну инспекцију, а после тога на ред долази Европска комисија. Свакако ћемо тражити да се овај производ повуче са тржишта - рекао је Љајић.
 Прочитајте још:

Заставе „велике Албаније“ све чешће на КИМ и у државама региона

СЕКС СКАНДАЛ: У Приштини студенткиња пристала на секс за шестицу (ВИДЕО)

Горан Паповић, председник Националне организације потрошаца Србије рекао је да ово пиво не сме да буде на полицама српских трговина. - Ово је чиста провокација и скандал. Застава било чије земље не сме да се нађе на производу, осим ако није у питању техничко упутство. Сада морају да ургирају министарство трговине и пољопривредна инспекција како би се овај производ хитно повукао са тржишта Србије - рекао је Паповић уз нагласак да би свако нормалан бојкотовао ово пиво. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА