Најновије

Драшковић о Вучићу: Он је као вапијући у пустињи!

БЕОГРАД – Лидер СПО Вук Драшковић изјавио је да је премијер Србије Александар Вучић кренуо у стратешку и одлучну битку за будућност земље и прешао 'Рубикон' ка европској страни, али да, на жалост, Србија још није прешла ту границу.
Драшковић на РТС-у (Фото: Скриншот)

Драшковић на РТС-у (Фото: Скриншот)

„Кренуо је ( Вучић) у једну стратешку и одлучну битку за будућност ове земље у правом смеру, али се није припремио за победу”, оценио је Драшковић. Он сматра да премијер није сасекао „корење комунистичке идеологије, која дави Србију - службе безбедности су нереформисане, а тајни досијеи затворени”. „Око њега је много оних који су нестручни и који не подржавају тај стратешки пут, него на сваком кораку саплићу. Врло је мало оних који га подржавају, а није привукао себи стручне људе који могу и хоће да помогуну”, каже Драшковић за Блиц.
Прочитајте још:Италијани, Пољаци и Финци поручили: Европа се брани на мосту у Косовској Митровици!
Драшковић оцењује да се премијер нашао у позицији као да је сам и изолован, па пошто нема подршку умних људи да бране тај пут и стратегију он сам говори о свему. „Троши се и оставља утисак вапијућег у пустињи”, додао је Драшковић. Како је рекао, када је Вучић одлучно и искрено рекао да наши стратешки државни путокази морају бити окренути ка Европи и Западу, када је најавио обрачун са криминалом и пљачком и када је такнуо меке чуване и скриване злочине служби безбедности, од стрељања новинара Славка Ћурувије до стрељања српских ђака и младића у кафићу „Панда” у Пећи - када је порушио балване ДС на северу Косова и кренуо у рижично решавање тог болног проблема Србије, ја сам га подржао отворено и најснажније”. На питање шта се догодило са ДС, Драшковић је рекао да се тој странци „догодила правда”. „Све оно што су од деведесете године па надаље чинили СПО-у, опањкавали и измишљали афере, све са циљем да будемо уништени као странка деснице и јасног антикомунизма, сада раде себи самима”, додао је Драшковић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА