Најновије

Мали глумци из ОШ "Радојка Лакић" блистали на СВУРФ-у!

БЕОГРАД - Још један традиционални Савсковеначки урбан фест  одржао је свој позоришни дан  у Театру 78.  За оне који не знају, ово је седми по реду СВУРФ.
Школарци -глумци (rlakic.edu.rs)

Школарци -глумци (rlakic.edu.rs)

У позоришном делу учествовало је шеснаест представа, седам  основношколских и девет средњошколских представа. Као и сваке године, основне школе показују више креативности у  изради сцене, припреми костима као и у избору оригиналних сценарија. Средње школе не одступају од већ толико пута помињаног  Нушића. Основна школа  ''Радојке Лакић''  се годинама представља оригиналним представама, које су у духу нашег времена. Сценарио и режију за овогодишњу представу Едукативног позоришта, Кад порастем, бићу дете, потписује мр  Снежана Алексић, иначе директорка ОШ "Радојка Лакић". Ова сјајна представа се бави проблематиком одрастања деце. Актери у представи, ученице осмог  разреда и ученици четвртог разреда,  глуме сами себе. Хватајући се у коштац са озбиљном темом, која их мучи, не одустају да пронађу решење. "Прочитајте још":

„Бијело Дугме“ прави концерт у Спенсу поводом 40 година постојања

Без фолирања,  глуматања, и потпуно опуштено, ученици ''Радојке Лакић'' одржали су час много старијим ''колегама'' и опоменули старије да озбиљно промисле о одрастању своје деце а самим тим и помогну им у том веома важном послу. По свему судећи, међу ђацима "Радојке Лакић" крије се велики број будућих професионалних глумаца јер њихов таленат већ сада не може да прође непримећено. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА