Najnovije

Mali glumci iz OŠ "Radojka Lakić" blistali na SVURF-u!

BEOGRAD - Još jedan tradicionalni Savskovenački urban fest  održao je svoj pozorišni dan  u Teatru 78.  Za one koji ne znaju, ovo je sedmi po redu SVURF.
Školarci -glumci (rlakic.edu.rs)

Školarci -glumci (rlakic.edu.rs)

U pozorišnom delu učestvovalo je šesnaest predstava, sedam  osnovnoškolskih i devet srednjoškolskih predstava. Kao i svake godine, osnovne škole pokazuju više kreativnosti u  izradi scene, pripremi kostima kao i u izboru originalnih scenarija. Srednje škole ne odstupaju od već toliko puta pominjanog  Nušića. Osnovna škola  ''Radojke Lakić''  se godinama predstavlja originalnim predstavama, koje su u duhu našeg vremena. Scenario i režiju za ovogodišnju predstavu Edukativnog pozorišta, Kad porastem, biću dete, potpisuje mr  Snežana Aleksić, inače direktorka OŠ "Radojka Lakić". Ova sjajna predstava se bavi problematikom odrastanja dece. Akteri u predstavi, učenice osmog  razreda i učenici četvrtog razreda,  glume sami sebe. Hvatajući se u koštac sa ozbiljnom temom, koja ih muči, ne odustaju da pronađu rešenje. "Pročitajte još":

„Bijelo Dugme“ pravi koncert u Spensu povodom 40 godina postojanja

Bez foliranja,  glumatanja, i potpuno opušteno, učenici ''Radojke Lakić'' održali su čas mnogo starijim ''kolegama'' i opomenuli starije da ozbiljno promisle o odrastanju svoje dece a samim tim i pomognu im u tom veoma važnom poslu. Po svemu sudeći, među đacima "Radojke Lakić" krije se veliki broj budućih profesionalnih glumaca jer njihov talenat već sada ne može da prođe neprimećeno. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA