Најновије

Шимунићев адвокат очекује од Суда у Лозани да дозволи усташки поздрав на утакмицама хрватских клубова и репрезентација!?

Невероватна је упорност којом адвокат декларисаног усташе Јосипа Шимунића замазује очи хрватској јавности како постоји шанса да се аустралијском Хрвату поништи суспензија од десет утакмица и да се он нађе међу путницима на Мундијал у Бразил.  Ни "изборник" коцкастих Нико Ковач  није ништа бољи и истиче да би "било глупо отписати Џоа, због свега што је урадио за Хрватску"?
Шимунић (Принтскрин: ХРТ)

Шимунић (Принтскрин: ХРТ)

Адвокат хрватског фудбалера Давор Пртењача најавио је како ће 9. априла упутити жалбу Арбитражном спортском суду у Лозани (ЦАС), где ће као сведоке позвати и неке хрватске министре. Оптимистично најављује "победу". "Око Ускрса знаћемо хоће ли Шимунић у Бразил. Верујем да ће бити тако, 100 одсто сам сигуран да ћемо на крају добити спор", истакао је Пртењача и додао да је битније од Шимунићеве аболиције да се направи преседан по коме ФИФА и УЕФА више неће кажњавати хрватске клубове и репрезентације због усташких повика "За дом спремни"!? "Наравно да је главно да Јосип игра у Бразилу, али важна је и коначна пресуда. Желимо да постигнемо да никад више Савез или клубове ФИФА и УЕФА неће моћи да казне због повика За дом", каже Пртењача. Таквом се расплету надају и Нико Ковач и његов стручни штаб. "Јасно да ништа не зависи од нас, али зна се ко је Џо, да је одиграо више од стотину утакмица у репрезентацији. Погрешно би било занемарити га ако би имао право наступа", нагласио је Ковач. Извор: спортске новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА