Najnovije

Šimunićev advokat očekuje od Suda u Lozani da dozvoli ustaški pozdrav na utakmicama hrvatskih klubova i reprezentacija!?

Neverovatna je upornost kojom advokat deklarisanog ustaše Josipa Šimunića zamazuje oči hrvatskoj javnosti kako postoji šansa da se australijskom Hrvatu poništi suspenzija od deset utakmica i da se on nađe među putnicima na Mundijal u Brazil.  Ni "izbornik" kockastih Niko Kovač  nije ništa bolji i ističe da bi "bilo glupo otpisati DŽoa, zbog svega što je uradio za Hrvatsku"?
Šimunić (Printskrin: HRT)

Šimunić (Printskrin: HRT)

Advokat hrvatskog fudbalera Davor Prtenjača najavio je kako će 9. aprila uputiti žalbu Arbitražnom sportskom sudu u Lozani (CAS), gde će kao svedoke pozvati i neke hrvatske ministre. Optimistično najavljuje "pobedu". "Oko Uskrsa znaćemo hoće li Šimunić u Brazil. Verujem da će biti tako, 100 odsto sam siguran da ćemo na kraju dobiti spor", istakao je Prtenjača i dodao da je bitnije od Šimunićeve abolicije da se napravi presedan po kome FIFA i UEFA više neće kažnjavati hrvatske klubove i reprezentacije zbog ustaških povika "Za dom spremni"!? "Naravno da je glavno da Josip igra u Brazilu, ali važna je i konačna presuda. Želimo da postignemo da nikad više Savez ili klubove FIFA i UEFA neće moći da kazne zbog povika Za dom", kaže Prtenjača. Takvom se raspletu nadaju i Niko Kovač i njegov stručni štab. "Jasno da ništa ne zavisi od nas, ali zna se ko je DŽo, da je odigrao više od stotinu utakmica u reprezentaciji. Pogrešno bi bilo zanemariti ga ako bi imao pravo nastupa", naglasio je Kovač. Izvor: sportske novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA