Најновије

Погледајте какве СМС поруке су слале хрватске проституке свом макроу

ЗАГРЕБ - "Било ми је супер с твојим пријатељем. Прави је господин, а богами и добро ј***”, садржај је једне од порука које су 2009. младе девојке упућивале свом макероу М.К. (51), а које су у поступку против њега биле доказ како он ипак већи део девојака није присиљавао на проституцију.
Фото: Данас.хр

Фото: Данас.хр

Порука попут ове или нпр.  "Ми смо на тераси и имамо пет удварача. Стално нам плаћају цугу и зову нас за сто. Одбиле смо, а фрајери су шефови неке фирме и имају пара. Да одемо до њих или да их опет одбијемо. Јер мислим да би могли нешто искомбиновати", утицале су на то да 51-годишњи макро добије само три и по године затвора, премда је на почетку суђења тужилац за њега предлагало осам година, тврдећи како је у четири од пет инкриминираних случајева подвођења девојкама приетио присиљавајући их на проституцију. Његов пословни сарадник Р. К. осуђен је на условну казну од две годинејер је суделовао у подвођењу једне од девојака у Њемачкој, пише Јутарњи лист.

Подводио их власнику познатог хотела у Загребу

Према пресуди, 51-годишњи макро је неке од девојака подводио власнику познатог загребачког хотела. Премда је хотелијер то у истрази порицао, тврдећи да га зна само површно те да никада није имао секс с његовим девојкама, девојке су тврдиле другачије, а суд је поверовао њиховим исказима. Оне су испричале како их је доводио у хотел те су с њим имале сексуалне односе у његовом апартману на осмоме спрату хотела.

Секс на осмом спрату

Након једноиполгодишњег суђења иза затворених врата, судско веће загребачкога Жупанијскога суда којим је председавала судија Сања Мазалин, јуче је закључило како је само једна од пет девојака била присиљавана на проституцију док су остале преувеличале улогу М.К. у присиљавању на проституцију, а слале су му поруке из којих је било јасно да су се и својевољно бавиле најстаријим занатом на свету. Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА