Најновије

Ивановићева напредује на Ролан Гаросу

ПAРИЗ - Српска тенисерка Aна Ивановић пласирала се у треће коло грен слем турнира на Ролан Гаросу савладавши данас Украjинку Eлину Свитолину са 2:0 у сетовима - 7:5, 6:2.
Фото: ЈуТјуб

Фото: ЈуТјуб

Ивановићева jе без већих проблема срушила другу препреку у Паризу, а добром игром наjавила jе да би могла да се укључи у борбу за завршницу турнира. Сигурним сервисом и много снажниjим и прецизниjим ударцима постепено jе сламала отпор 33. тенисерке света, а посебно охрабрење jе чињеница да jе играла са много самопоуздања. Mного узбудљивиjа борба вођена jе у првом сету, где jе виђено чак седам бреjкова. Украjинка jе запретила да би могла до изненађења, међутим, Српкиња jе стабилизовала игру и у другом сету сасвим преузела инициjативу. Tриjумф jе наjављен у другом гему, када jе Ивановићева одузела сервис противници, а потом jе рутински сачувала предност за четврту победу над Свитолином у исто толико међусобних окршаjа.
У борби за осмину финала српскоj тенисерки предстоjи тежи задатак, а игра против Чехиње Луси Сафарове, коjа jе надиграла Aустралиjанку Kеjси Делаква у три сета - 6:1, 5:7, 6:3.
Сафарова тренутно заузима 24. место на WTA листи, има бољи међусобни скор са Ивановићевом и води са 4:2. Раниjе данас пласман у треће коло изборила jе и Jелена Jанковић савладавши Jапанку Kуруми Нару са 7:5, 6:0. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА