Најновије

ДС: СНС ствара политичку кризу у Војводини

НOВИ СAД - Покраjински одбор Демократске странке оптужио jе данас Српску напредну странку да своjим притисцима на покраjинске ствара ствара политичку кризу у Воjводини.
Демократска странка

Демократска странка

"Kада потпредседник СНС Игор Mировић говори о кризи у покраjинским институциjама, због коjе оне не могу да функционишу, треба да каже и да jе jедина политичка криза коjа у Воjводини постоjи управо она коjу ствара СНС своjим притисцима на покраjинске посланике и покушаjима да са 25 освоjених мандата направи скупштинску већину без оних коjи су на изборима освоjили 59 мандата", наводи се у саопштењу Покраjинског одбора ДС. Сама чињеница да СНС излазак из те кризе, коjу сама ствара условљава своjим уласком у власт, говори више о карактеру те странке него било коjи политички противник”, наводе воjвођанске демократе.
Прочитајте још: Прва црква на свету саграђена на Косову
"Странка коjа друге позива да одлуче да ли бираjу страначке интересе или интересе грађана овако на наjочигледниjи могући начин показуjе да jе њихов улазак у власт важниjи од функционисања покраjинских институциjа, реализовања програма од коjих користи имаjу грађани и да за њих нема већег интереса од позиционирања страначких кадрова”, оцењуjе се у саопштењу Покраjинског одбора ДС. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА