Најновије

Приштински Телеграфи: САД бомбардовале Србију по други пут!

ПРИШТИНА - Друштво новинара Косова и Метохије (ДНКиМ), које је део Удружења новинара Србије, протестовало је данас због извештавања косовског портала Телеграфи о финалу Светског првенства у кошарци јер је меч упоредило са бомбардовањем Србије 1999. године.
САД - Србија (Фото: inquirer.net)

САД - Србија (Фото: inquirer.net)

У саопштењу се наводи да је приштински Телеграфи, у коментару резултата финала кошаркашке утакмице светског првенства између Србије и Сједињених Америчких Држава у синоћењем тексту, навео како су "САД по други пут бомбардовале Србију у последњих 15 година". У даљем тексту, како се наводи, портал је објавио: "Почетак је био мотивисанији за Србе. У првим тренуцима Срби су повели са пет поена, али је то само разбеснело Американце. Амерички тренер Крижовски је наредио бомбардовање, које није престало".
Прочитајте још: Ђорђевић: Бићемо свесни успеха тек за 10 до 20 година
ДНКиМ је саопштио да је обавеза новинара да приступају послу са дужном новинарском пажњом и да није дозвољено да се, "у било ком облику новинарског изражавања, служе политичком пропагандом или вређањем националних осећања грађана". САД су синоћ у финалу победиле Србију 129:92. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА