Најновије

Ево како ће ГСП наградити редовне платише

Појачана контрола у градском превозу донела је повећање прихода од продаје карата за 30 одсто, па надлежни размишљају да од наредног месеца укину редукцију возила, али и награде путнике који плаћају карте.
Илустрација (Фото: Ртвбн.цом)

Илустрација (Фото: Ртвбн.цом)

Свега две недеље пошто је у возила ГСП ушло укупно 480 контролора, резултати су видљиви. Може се већ сада рећи да је приход од продаје карата порастао за 30 одсто, каже за "24 сата" директор Дирекције за јавни превоз Угљеша Митровић. Уколико се настави са оваквим трендом, ускоро би на улице могло да се врати 100 возила која су на основу редукције од 1. септембра искључена из саобраћаја ван шпица. "Сачекаћемо крај месеца да у потпуности сагледамо све финансијске ефекте појачане контроле када ћемо донети одлуку да ли ћемо и када укинути редукцију. Извесно је да сада дневно уштедимо од шест до осам одсто на гориву. Ако се има у виду да месечно на гориво трошимо 420 милиона динара, уштеда и од пет одсто донела би нам 20 милиона динара што није мали новац", објаснио је за "24сата" в. д. директора ГСП Београд Жељко Милковић.
Повезано:30 разлога због којих нећу да купим карту за ГСП!
Милковић је најавио и да ће поштене путнике наградити, и то чоколадицама. “У сарадњи са Соко Штарком одлучили смо да од сутра улазимо у возила градског превоза и делимо путницима који имају купљену карту чоколадице у знак захвалности. Вероватно ћемо прво улазити у возила код Панчевца, а онда у близини ТЦ Ушће", прецизирао је он. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА