Најновије

Пропао у земљу у сред града!

Јуче око 16 часова по речима једног Суботичанина на шеталишту на корзоу отворила се рупа димензија око један квадратни метар, дубине око метар и по у коју је исти упао. По информацијама са терена рупа се отворила услед пуцања старе одводне цеви.
Шеталиште дан касније, у фази санације. Фото: Subotica.com

Шеталиште дан касније, у фази санације. Фото: Subotica.com

Наш суграђанин Ј. И. шетао се јуче током послеподнева корзом када је, по његовим речима, упао у рупу на шеталишту која се непосредно под њим урушила, али том приликом рефлексном реакцијом успео је да се придржи да не упадне дубље, те је прошао тек са мањим огреботинама. На терену су од јутрос радници фирме Теракс. Како кажу радници ангажовани на лицу места не постоји опасност од даљег урушавања овог шеталишта пошто је у питању мањи део старог одводног канала који није био у употреби већ дуже време и који је због старе водоводне инфраструктуре у једном делу попустио, што верују неће угрозити пешачку зону, те да нема потребе за паником.
Слично:(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА: Огромна рупа се отворила у Сибиру, на „крају света“!
Санирање овог дела пешачке зоне требало би да буде завршено до краја дана, али свакако док трају радови део ће бити прописно обележен. који су прво обезбедили локацију, а затим приступили санирању оштећеног дела шеталишта и рупе које је проузрокована пуцањем старог канализационог одвода. Извор: Суботица.цом

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА