Најновије

KOЉАЧ: Изашао из затвора па убио мајку, снају и брата

Полиција трага за мушкарцем чији су иницијали А.Н. (35) због сумње да је у селу Велики Каблићи код Ливна убио мајку, брата и његову супругу, потврђено је Срни у Министарству унутрашњих послова Ливањског кантона.
Koљач (Фото: Принтскрин)

Koљач (Фото: Принтскрин)

Тридесетпетогодишњаку је на терет стављено да је синоћ у породичној кући ножем убио мајку С.Н.(66) и братову жену Л.Н (44), док је брат (46) преминуо на путу за болницу. Портпарол кантоналног МУП-а Ивица Врдољак рекао је да су жртве имале више убодних рана по телу, а да је брат, иако повређен, успио да изађе из куће и јави се комшијама. Брат је одмах превезен у ливањски Дом здравља, где је медицински збринут, а затим је упућен у болницу у Сплит, али је на путу преминуо од задобијених повреда. Врдољак је навео да је осумњичени јуче ујутро изашао из затвора у Мостару у којем је био месец дана због насиља у породици. Он је тада физички напао мајку, што је она пријавила. И тада је побегао, али је веома брзо пронађен и ухапшен. Дојаву о синоћњем убисту полиција је примила у 21.40 часова. Према сазнањима полиције, осумњичени је у кућу дошао око 19.00 часова. Према његовим ријечима, женска особа чији су иницијали М.Н, у чијем комшилуку се десило убиство, пријавила је полицији да је до њене куће дошао мушкарац који је на себи имао крваве трагове. Врдољак је навео да је полиција изашла на терен са припадницима Хитне помоћи Дома здравља Ливно која је мушкарца превезла у Дом здравља. Он је навео да су полицијски службеници у породичној кући на првом спрату затекли мртву женску особу чији су иницијали С.Н, а на другом спрату тело друге женске особе чији су иницијали Л.Н. У току су истрага и потрага за починиоцем, а мотиви за ову породичну трагедију нису познати.
Прочитајте још:СРАМНО: Американци са 3.000 евра пробали да подмите породицу избоденог кошаркаша на КалемегдануСОДОМА И ГОМОРА НА СВЕТУ ПЕТКУ: Послао сина на пијацу, па силовао снају!
Извор: Оslobonjenje.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА