Најновије

КАДИРОВ ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН ПУТИНУ: Владимире Владимировичу уз тебе су сви муслимани Русије

Лидер Чечена, Рамзан Кадиров честитао је председнику Русије Владимиру Путину рођендан. Кадиров је рекао да је Путин је храбар, јак, паметан и јаке воље.
Путин и Кадиров (Фото: РИА новости)

Путин и Кадиров (Фото: РИА новости)

"Моји људи, моја република и сви у Русији су му захвални за политичку жилавост, коју манифестује у борби против најгорих непријатеља отаџбине у Северном Кавказу. Кроз своју безусловну подршку првом председнику Чеченске републике, хероју Русије Акхмат-Хаџи Кадирову, Путин је успео да победи међународне терористе, спаси људе, да се спречи колапс Русије коју су сањали наши најгори непријатељи. Данас, Чеченија је за цео свет модел хармоније и стабилности ",  написао је Кадиров. Лидер Чечена такође је истакао да је захваљујући политици Владимира Путина, Руска Федерација данас  пуноправни члан међународне заједнице. "Владимир Владимирович је показао праву природу мушкараца, која је победила све планове западне коалиције која је желела да изолује Русију из међународних послова. Данас председник Русије примењује читав низ мера усмерених  против терориста ИД-а, које су у циљу спасења целог човечанства.", написао је Кадиров. Кадиров је уверавао шефа државе у подршку чеченског народа и свих муслимана Русије. "Драги Владимиру Владимировичу! Уверавам вас да је цео чеченски народ, да су сви муслимани Русије, све праве патриоте отаџбине са вама! Са тобом су сви људи Русије!",  рекао је Кадиров. Кадиров је такође изразио спремност да се повинује било ком наређењу Владимира Путина и пожелео му успех. "Драги Владимире Владимировичу, ми смо ваша пешадија, спремна да било које наређење изврши било где у свету! Желим вам добро здравље, срећу и успех у веома тешком и одговорном послу! Срећан вам рођендан", написао је лидер Чечена. У Грозном ће се у част рођендана руског председника Владимира Путина одржати фудбалски меч у коме ће ветерани Италије играти против руског тима "Лидер-63." Очекује се да ће у главни град Чеченије доћи неки од легендарних италијанских фудбалера, укључујући и светске шампионе из 1982. године Франка Барезија, Клаудија Ђентилеа као и освајача сребрне медаље на Светском првенству 1994. године Дино Бађо и многи други прослављени италијански фудбалери.
Прочитајте још:РУСИ ПРЕДСТАВИЛИ НОВО ОРУЖЈЕ: Погледајте КАМАЗ-53949 „Таjфуненок“ДАНАС МУ ЈЕ РОЂЕНДАН: Шта све воли Владимир Путин!? (ВИДЕО)
Извор: www.chechnya.gov.ru/за Правду превео Илија Вуксановић  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА