Najnovije

KADIROV ČESTITAO ROĐENDAN PUTINU: Vladimire Vladimiroviču uz tebe su svi muslimani Rusije

Lider Čečena, Ramzan Kadirov čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu rođendan. Kadirov je rekao da je Putin je hrabar, jak, pametan i jake volje.
Putin i Kadirov (Foto: RIA novosti)

Putin i Kadirov (Foto: RIA novosti)

"Moji ljudi, moja republika i svi u Rusiji su mu zahvalni za političku žilavost, koju manifestuje u borbi protiv najgorih neprijatelja otadžbine u Severnom Kavkazu. Kroz svoju bezuslovnu podršku prvom predsedniku Čečenske republike, heroju Rusije Akhmat-Hadži Kadirovu, Putin je uspeo da pobedi međunarodne teroriste, spasi ljude, da se spreči kolaps Rusije koju su sanjali naši najgori neprijatelji. Danas, Čečenija je za ceo svet model harmonije i stabilnosti ",  napisao je Kadirov. Lider Čečena takođe je istakao da je zahvaljujući politici Vladimira Putina, Ruska Federacija danas  punopravni član međunarodne zajednice. "Vladimir Vladimirovič je pokazao pravu prirodu muškaraca, koja je pobedila sve planove zapadne koalicije koja je želela da izoluje Rusiju iz međunarodnih poslova. Danas predsednik Rusije primenjuje čitav niz mera usmerenih  protiv terorista ID-a, koje su u cilju spasenja celog čovečanstva.", napisao je Kadirov. Kadirov je uveravao šefa države u podršku čečenskog naroda i svih muslimana Rusije. "Dragi Vladimiru Vladimiroviču! Uveravam vas da je ceo čečenski narod, da su svi muslimani Rusije, sve prave patriote otadžbine sa vama! Sa tobom su svi ljudi Rusije!",  rekao je Kadirov. Kadirov je takođe izrazio spremnost da se povinuje bilo kom naređenju Vladimira Putina i poželeo mu uspeh. "Dragi Vladimire Vladimiroviču, mi smo vaša pešadija, spremna da bilo koje naređenje izvrši bilo gde u svetu! Želim vam dobro zdravlje, sreću i uspeh u veoma teškom i odgovornom poslu! Srećan vam rođendan", napisao je lider Čečena. U Groznom će se u čast rođendana ruskog predsednika Vladimira Putina održati fudbalski meč u kome će veterani Italije igrati protiv ruskog tima "Lider-63." Očekuje se da će u glavni grad Čečenije doći neki od legendarnih italijanskih fudbalera, uključujući i svetske šampione iz 1982. godine Franka Barezija, Klaudija Đentilea kao i osvajača srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 1994. godine Dino Bađo i mnogi drugi proslavljeni italijanski fudbaleri.
Pročitajte još:RUSI PREDSTAVILI NOVO ORUŽJE: Pogledajte KAMAZ-53949 „Tajfunenok“DANAS MU JE ROĐENDAN: Šta sve voli Vladimir Putin!? (VIDEO)
Izvor: www.chechnya.gov.ru/za Pravdu preveo Ilija Vuksanović  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA