Најновије

Овај човек зна колико лажете на друштвеним мрежама: Заблуде које у нама буде завист и комплексе (ВИДЕО)

Јутрос сте се пробудли, отворили налоге на друштвеним мрежама и шта сте затекли? Да ли то сви око вас живе савршене животе, препуне скупе гардеробе, романтичних тренутака, далеких путовања? Тако се чини. Међутим...
Он зна колико лажете на друштвеним мрежама (Фото: Јутјуб)

Он зна колико лажете на друштвеним мрежама (Фото: Јутјуб)

"Фејсбук", "Инстаграм", "Твитер"? Да, кул су, сви их волимо и користимо, имају своје предности, али "крију" и мрачну страну медаљу, о коју смо се сви много пута опекли. Колико сте пута до сада видели на друштвеним мрежама савршено лепе жене или препаметне особе? Колико пута видите да неко непрестано путује, излазти, креће се у "фенси" друштву, обилази скупе ресторане? Колико пута сте видели да други носе скупу гардеробу, имају супер шик фризуре, извајана тела? Готово свакодневно, зар не? Понекад вам се учини да сви други имају потпуно "скоцкане" животе, а да само вама не полази за руком да доведете свој у ред. Међутим, буди свесни - то су само заблуде и лажи. Друштвене мреже и прави живот - то су два паралелна света. Много је пута испричана та прича - писани су текстови, снимани филмови, спотови, документарци на ту тему, али ми упорно одбијамо да поверујемо да је сјај друштвених мрежа само лажан сјај. О томе говори и овај кратак, али снажан видео - шта се дешава када нема филтера, када нема хештега?
Прочитајте још:Ово је доказ да вас Фејсбук познаје боље него што познајете себеЗАНИМЉИВОСТИ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ: Погледајте оперативни систем који се тамо користи (ВИДЕО)Да ли су вам хаковали Фејсбук? Сазнајте у 4 лака корака (ВИДЕО)
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА