Najnovije

Ovaj čovek zna koliko lažete na društvenim mrežama: Zablude koje u nama bude zavist i komplekse (VIDEO)

Jutros ste se probudli, otvorili naloge na društvenim mrežama i šta ste zatekli? Da li to svi oko vas žive savršene živote, prepune skupe garderobe, romantičnih trenutaka, dalekih putovanja? Tako se čini. Međutim...
On zna koliko lažete na društvenim mrežama (Foto: Jutjub)

On zna koliko lažete na društvenim mrežama (Foto: Jutjub)

"Fejsbuk", "Instagram", "Tviter"? Da, kul su, svi ih volimo i koristimo, imaju svoje prednosti, ali "kriju" i mračnu stranu medalju, o koju smo se svi mnogo puta opekli. Koliko ste puta do sada videli na društvenim mrežama savršeno lepe žene ili prepametne osobe? Koliko puta vidite da neko neprestano putuje, izlazti, kreće se u "fensi" društvu, obilazi skupe restorane? Koliko puta ste videli da drugi nose skupu garderobu, imaju super šik frizure, izvajana tela? Gotovo svakodnevno, zar ne? Ponekad vam se učini da svi drugi imaju potpuno "skockane" živote, a da samo vama ne polazi za rukom da dovedete svoj u red. Međutim, budi svesni - to su samo zablude i laži. Društvene mreže i pravi život - to su dva paralelna sveta. Mnogo je puta ispričana ta priča - pisani su tekstovi, snimani filmovi, spotovi, dokumentarci na tu temu, ali mi uporno odbijamo da poverujemo da je sjaj društvenih mreža samo lažan sjaj. O tome govori i ovaj kratak, ali snažan video - šta se dešava kada nema filtera, kada nema heštega?
Pročitajte još:Ovo je dokaz da vas Fejsbuk poznaje bolje nego što poznajete sebeZANIMLJIVOSTI SEVERNE KOREJE: Pogledajte operativni sistem koji se tamo koristi (VIDEO)Da li su vam hakovali Fejsbuk? Saznajte u 4 laka koraka (VIDEO)
Izvor: dnevno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA