Најновије

ЛДП: Танјуг "изврнуо" речи Чедомира Јовановића

БEOГРAД - Либерално демократска партиjа саопштила jе данас да jе Новинска агенциjа Танјуг непрофесионално пренела његов интервjу Блицу и "изврнула" његово значење.
Чедомир Јовановић (Фото: ЈуТјуб)

Чедомир Јовановић (Фото: ЈуТјуб)

"Данашњи текст у коjем jе ова агенциjа изврнула значење интервjуа Чедомира Jовановића, начин на коjи су наводи из текста извађени из контекста и опрема текста коjа оном што jе речено у интервjуу даjе супротно значење, представљаjу препознатљив рукопис ове нелегалне и непостоjеће агенциjе", наводи се у саопштењу те странке. Kако се наводи, дискутовати са Танјугом нема смисла и данас неком обjашњавати шта и зашто ради агенциjа чиjе постоjање jе противзаконито и већ више од децениjу функционише искључиво кроз служење интересима оних од чиjе милости зависи онако како данас зависи од Вучићеве добре воље. Oно што jесте тема, сматра ЛДП, jе зашто медиjи коjи претендуjу на озбиљност и обjективност уместо оригинала преносе лоше препричавање. "Свако коме ниjе тешко може да прочита лично интервjу у оригиналу, да види шта у њему пише о Вучићевоj Влади и да прочита одговор на свако друго питање коjе jе новинар поставио", наводи ЛДП. Tо, каже се, ниjе превише ни за читаоце коjи имаjу елементарно интересовање за политику, не би требало да буде тешко ни новинарима коjи претендуjу на озбиљност. "Наjсрамниjе странице српског новинарства последње две децениjе, кроз подршку режимима и политици коjи су уништавали Србиjу, игнорисањем елементарних правила новинарске професиjе, исписала jе новинска агенциjа Танјуг", каже се у саопштењу ЛДП.
Прочитајте још:СНП УПОЗОРАВА: Обећање Штајнмајеру погубно за Србију – будимо разумни!Извештај ЕК: У Србији хара корупција
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА