Najnovije

LDP: Tanjug "izvrnuo" reči Čedomira Jovanovića

BEOGRAD - Liberalno demokratska partija saopštila je danas da je Novinska agencija Tanjug neprofesionalno prenela njegov intervju Blicu i "izvrnula" njegovo značenje.
Čedomir Jovanović (Foto: JuTjub)

Čedomir Jovanović (Foto: JuTjub)

"Današnji tekst u kojem je ova agencija izvrnula značenje intervjua Čedomira Jovanovića, način na koji su navodi iz teksta izvađeni iz konteksta i oprema teksta koja onom što je rečeno u intervjuu daje suprotno značenje, predstavljaju prepoznatljiv rukopis ove nelegalne i nepostojeće agencije", navodi se u saopštenju te stranke. Kako se navodi, diskutovati sa Tanjugom nema smisla i danas nekom objašnjavati šta i zašto radi agencija čije postojanje je protivzakonito i već više od deceniju funkcioniše isključivo kroz služenje interesima onih od čije milosti zavisi onako kako danas zavisi od Vučićeve dobre volje. Ono što jeste tema, smatra LDP, je zašto mediji koji pretenduju na ozbiljnost i objektivnost umesto originala prenose loše prepričavanje. "Svako kome nije teško može da pročita lično intervju u originalu, da vidi šta u njemu piše o Vučićevoj Vladi i da pročita odgovor na svako drugo pitanje koje je novinar postavio", navodi LDP. To, kaže se, nije previše ni za čitaoce koji imaju elementarno interesovanje za politiku, ne bi trebalo da bude teško ni novinarima koji pretenduju na ozbiljnost. "Najsramnije stranice srpskog novinarstva poslednje dve decenije, kroz podršku režimima i politici koji su uništavali Srbiju, ignorisanjem elementarnih pravila novinarske profesije, ispisala je novinska agencija Tanjug", kaže se u saopštenju LDP.
Pročitajte još:SNP UPOZORAVA: Obećanje Štajnmajeru pogubno za Srbiju – budimo razumni!Izveštaj EK: U Srbiji hara korupcija
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA