Најновије

Тежак пораз СНС у Шапцу, у 2 села остали без и једног мандата!

ШАБАЦ- Српска напредна странка на изборима за савете месних заједница у два села у Шапцу није освојила ниједан мандат.
ФОТО: СНС

ФОТО: СНС

Градоначелник Шапца и функционер Заједно за Србију Небојша Зеленовић оценио је данас да је након избора за савете месних заједница у два села тог града побеђена политика Српске напредне странке (СНС), јер у тим селима напредњачки кандидати нису освојили ниједан мандат. Избори за савете месних заједница Дреновац и Десић одржани су у недељу, 15. фебруара, а кандидати коалиције ЗЗС, Социјалистичке партије Србије и Српског покрета обнове убедљиво су победили. "Шабац је место у којем годинама побеђује политика, а не 'транге-франге' неформална убеђивања и таблоидизација живота. Тако се и сада показало јер постоји воља људи да упављају својим животима а наш задатак, као локалне самоуправе, јесте да им помогнемо у томе", рекао је Зеленовић на конференције за новинаре.
Прочитајте још:Десничари из Чешке, Пољске и Словачке марширали за српско Косово!Праг: На протесту за српско Косово говорили посланици и бивши министри, ево ко се обратио из Србије!
Он је оценио да су избори потврдили да је градска власт легитимна и да су грађани препознали "суштинску децентрализацију" за коју се залаже владајућа већина у локалном парламенту. Власт у Шапцу чини коалиција ЗЗС-СПС-СПО-ЛДП-ДС, покрет "Село - град" и Западна Србија, који имају 50 од 69 одборника. У опозицији су Демократска странка Србије, Јединствена Србија и СНС. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА