Најновије

Бела кућа ставила Дугина на листу санкционисаних

ВАШИНГТОН - САД су увеле санкције против бившег украјинског премијера Миколе Азарова и још 13 људи међу којима је и најутицајнији руски политиколог и један од најпризнатијих филозофа данашњице, проф. др Александар Гељевич Дугин.
Александар Г. Дугин (Фото: ЈуТјуб)

Александар Г. Дугин (Фото: ЈуТјуб)

Дугин је водећа политичка фигура савремене Русије, а у Србији је познат као велики пријатељ српског народа и заштитник српских националних интереса. Александар Г. Дугин је посебно познат у Србији као "отац неоевроазијанизма" и један од главних идеолога Евроазијског савеза. Организације Евроазијски омладински покрет и руска Национална комерцијална банка су такође уврштене међу субјекте који су санкционисани. САД су на листу санкционисаних уврстили и низ представника народне милиције побуњених региона Украјине, укључујући и заменика министра спољних послова ДНР, жену Павла Губарева, Екатерину Губареву, али и бившег министра одбране ДНР, Александра Кодаковског.
Прочитајте још:Страдање деце Новорусије: За рођендан слеп, без руке и ногуРадикали објавили изјаву Ђинђића којом је тражио наставак бомбардовања Србије!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА