Најновије

Лига Европе: Дњепар јури сензацију, Севиља на корак од финала

Пре почетка циклуса, нико вероватно није смео да се клади да ће Дњепар ући у финале Лиге Европе, али уочи вечерашњих (21.05) реванша полуфинала, такав исход је потпуно реалан.
Лига Европе (Фото: Јутјуб)

Лига Европе (Фото: Јутјуб)

Украјински представник, који уместо у свом Дњепропетровску, мечеве као домаћин игра у Кијеву, дочекује Наполи са обећавајућим резултатом из првог дуела (1:1), па је одлазак у Варшаву, 27. маја надохват руке. Сензација такмичења је клуб који нема ниједну европску титулу, а свих пет домаћих трофеја је освојио у периоду од 1983. до 1989, у лиги и куповима СССР. Тада су дрес носили Протасов, Литовченко... Сада су ту неко нови јунаци (Ротан, Конопљанка...), који су у претходна четири меча Лиге Европе у Украјини, победили без примљеног гола Сент Етјен (1:0), Олимпијакос (2:0), Ајакс (1:0), Бриж (1:0). Дуел у Кијеву судиће Милорад Мажић, а и на другом окршају, који је на програму у Фиренци, Србија ће имати представника, дефанзивца Ненада Томовића. Италијанска екипа се налази у кожи Бајерна, пошто је први меч изгубила од Севиље са 3:0. Распоред Данас Дњепар - Наполи 21.05 о први меч 1:1 Фиорентина - Севиља 21.05 о први меч 0:3
Прочитајте још:Јувентус ремијем у Мадриду стигао до нове шансе за европску крунуПре 25 година догодио се Максимир, најбруталнија туча БББ и Делија и полиције! (ВИДЕО)
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА