Najnovije

Liga Evrope: Dnjepar juri senzaciju, Sevilja na korak od finala

Pre početka ciklusa, niko verovatno nije smeo da se kladi da će Dnjepar ući u finale Lige Evrope, ali uoči večerašnjih (21.05) revanša polufinala, takav ishod je potpuno realan.
Liga Evrope (Foto: Jutjub)

Liga Evrope (Foto: Jutjub)

Ukrajinski predstavnik, koji umesto u svom Dnjepropetrovsku, mečeve kao domaćin igra u Kijevu, dočekuje Napoli sa obećavajućim rezultatom iz prvog duela (1:1), pa je odlazak u Varšavu, 27. maja nadohvat ruke. Senzacija takmičenja je klub koji nema nijednu evropsku titulu, a svih pet domaćih trofeja je osvojio u periodu od 1983. do 1989, u ligi i kupovima SSSR. Tada su dres nosili Protasov, Litovčenko... Sada su tu neko novi junaci (Rotan, Konopljanka...), koji su u prethodna četiri meča Lige Evrope u Ukrajini, pobedili bez primljenog gola Sent Etjen (1:0), Olimpijakos (2:0), Ajaks (1:0), Briž (1:0). Duel u Kijevu sudiće Milorad Mažić, a i na drugom okršaju, koji je na programu u Firenci, Srbija će imati predstavnika, defanzivca Nenada Tomovića. Italijanska ekipa se nalazi u koži Bajerna, pošto je prvi meč izgubila od Sevilje sa 3:0. Raspored Danas Dnjepar - Napoli 21.05 o prvi meč 1:1 Fiorentina - Sevilja 21.05 o prvi meč 0:3
Pročitajte još:Juventus remijem u Madridu stigao do nove šanse za evropsku krunuPre 25 godina dogodio se Maksimir, najbrutalnija tuča BBB i Delija i policije! (VIDEO)
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA