Најновије

Српске тенисерке поражене у Риму

РИМ - Српска тенисерка Бојана Јовановски завршила је учешће на WТА турниру у Риму, пошто је данас у осмини финала изгубила од Рускиње Марије Шарапове са 6:3, 6:3, а и Јанковићка је поражена.
Тенис (Фото: Pixabay)

Тенис (Фото: Pixabay)

Меч Бојане Јовановски је трајао сат и 33 минута, а Јовановски није успела да направи изненађење и елиминише трећу игачицу на свету. Она је у главни жреб турнира дошла из квалификација, а претходно је била боља од Медисон Киз из САД са 6:4, 1:6, 6:3 и Францускиње Каролин Гарсије са 7:6 (7:4), 4:6, 6:2. Српска тенисерка Јелена Јанковић завршила је учешће на WТА турниру Премијер серије у Риму поразом у осмини финала од Чехиње Петре Квитове у два сета - 6:3, 6:2. Јанковићева је била без шанси да приреди изненађење у дуелу са четвртом тенисерком света и заслужено је поражена четврти пут у њиховом шестом међусобном окршају. Почела је добро, повела са два 2:0 у првом сету, али је потом изгубила пет везаних гемова. У другом сету готово ништа јој није полазило за руком, док је Квитова играла сигурно, стекла предност од 5:0, и у потпуности контролисала меч до завршнице, када је ривалки препустила два гема. Сусрет је рутински окончала након сат и 12 минута борбе.
Прочитајте још:ИСПОВЕСТ ВУЧИЋА О УЧЕШЋУ У ТУЧИ НА МАКСИМИРУ: Пре утакмице претукли смо вође БББ! (ВИДЕО)САЛЕ ЂОРЂЕВИЋ: Сањам да чујем „Боже правде“ на светском трону!
Чехиња се у четвртфиналу састаје са Карлом Суарез Наваро из Шпаније, која је победила Канађанку Ежени Бушар у три сета - 6:7 (2:7), 7:5, 7:6 (9:7). Турнир у Риму игра се за наградни фонд од 2,7 милиона евра. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА