Najnovije

Srpske teniserke poražene u Rimu

RIM - Srpska teniserka Bojana Jovanovski završila je učešće na WTA turniru u Rimu, pošto je danas u osmini finala izgubila od Ruskinje Marije Šarapove sa 6:3, 6:3, a i Jankovićka je poražena.
Tenis (Foto: Pixabay)

Tenis (Foto: Pixabay)

Meč Bojane Jovanovski je trajao sat i 33 minuta, a Jovanovski nije uspela da napravi iznenađenje i eliminiše treću igačicu na svetu. Ona je u glavni žreb turnira došla iz kvalifikacija, a prethodno je bila bolja od Medison Kiz iz SAD sa 6:4, 1:6, 6:3 i Francuskinje Karolin Garsije sa 7:6 (7:4), 4:6, 6:2. Srpska teniserka Jelena Janković završila je učešće na WTA turniru Premijer serije u Rimu porazom u osmini finala od Čehinje Petre Kvitove u dva seta - 6:3, 6:2. Jankovićeva je bila bez šansi da priredi iznenađenje u duelu sa četvrtom teniserkom sveta i zasluženo je poražena četvrti put u njihovom šestom međusobnom okršaju. Počela je dobro, povela sa dva 2:0 u prvom setu, ali je potom izgubila pet vezanih gemova. U drugom setu gotovo ništa joj nije polazilo za rukom, dok je Kvitova igrala sigurno, stekla prednost od 5:0, i u potpunosti kontrolisala meč do završnice, kada je rivalki prepustila dva gema. Susret je rutinski okončala nakon sat i 12 minuta borbe.
Pročitajte još:ISPOVEST VUČIĆA O UČEŠĆU U TUČI NA MAKSIMIRU: Pre utakmice pretukli smo vođe BBB! (VIDEO)SALE ĐORĐEVIĆ: Sanjam da čujem „Bože pravde“ na svetskom tronu!
Čehinja se u četvrtfinalu sastaje sa Karlom Suarez Navaro iz Španije, koja je pobedila Kanađanku Eženi Bušar u tri seta - 6:7 (2:7), 7:5, 7:6 (9:7). Turnir u Rimu igra se za nagradni fond od 2,7 miliona evra. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA