Најновије

ПРЕДИВНО! Погледајте филмић који је расплакао Новака (ВИДЕО)

Живот и каријера Новака Ђоковића инспирација су младима широм света, не само у Србији, али једна млада Пољакиња отишла је корак даље и направила цртани филм о најбољем тенисеру света.
Филм одушевио Новака (Фото: Вимео)

Филм одушевио Новака (Фото: Вимео)

Шестоминутни филмић под именом "Ајде" направила је Зузана Жижак, графичка дизајнерка и студенткиња Универзитета уметности у Лондону. Њен цртани филм, који почиње сценом како мали Новак гледа Пита Сампраса, свог тениског идола, како подиже шампионски пехар на Вимблдону, а онда се ређају слике бомбардовања Југославије, тренирања у затвореном базену, па до садашњих звезданих висина, натерао је сузе на очи и самом Ђоковићу!
I am beyond words after watching this. It brought back memories and it brought tears to my eyes. Im very humbled and... Posted by Novak Djokovic on Среда 1. јул 2015.
- Желела сам да својим уметничким способностима представим свету причу о Ђоковићевом несвакидашњем животу и његовом путу до броја 1. Вимблдон заузима посебно место у његовом животу и зато је одабран баш овај тренутак да филм буде објављен. Искрено, надам се да ћу имати прилике да српску звезду упознам и лично му уручим ДВД са овим филмом - рекла је Зузана Жижак. Филм је одушевио и Новакову супругу Јелену.
Прочитајте још:СЕКСИ: Њено име је Катерина – Рускиња на Бахамима! (ВИДЕО)10 најсекси сцена холивудских лепотица у доњем вешу (ВИДЕО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА