Najnovije

PREDIVNO! Pogledajte filmić koji je rasplakao Novaka (VIDEO)

Život i karijera Novaka Đokovića inspiracija su mladima širom sveta, ne samo u Srbiji, ali jedna mlada Poljakinja otišla je korak dalje i napravila crtani film o najboljem teniseru sveta.
Film oduševio Novaka (Foto: Vimeo)

Film oduševio Novaka (Foto: Vimeo)

Šestominutni filmić pod imenom "Ajde" napravila je Zuzana Žižak, grafička dizajnerka i studentkinja Univerziteta umetnosti u Londonu. NJen crtani film, koji počinje scenom kako mali Novak gleda Pita Samprasa, svog teniskog idola, kako podiže šampionski pehar na Vimbldonu, a onda se ređaju slike bombardovanja Jugoslavije, treniranja u zatvorenom bazenu, pa do sadašnjih zvezdanih visina, naterao je suze na oči i samom Đokoviću!
I am beyond words after watching this. It brought back memories and it brought tears to my eyes. Im very humbled and... Posted by Novak Djokovic on Sreda 1. jul 2015.
- Želela sam da svojim umetničkim sposobnostima predstavim svetu priču o Đokovićevom nesvakidašnjem životu i njegovom putu do broja 1. Vimbldon zauzima posebno mesto u njegovom životu i zato je odabran baš ovaj trenutak da film bude objavljen. Iskreno, nadam se da ću imati prilike da srpsku zvezdu upoznam i lično mu uručim DVD sa ovim filmom - rekla je Zuzana Žižak. Film je oduševio i Novakovu suprugu Jelenu.
Pročitajte još:SEKSI: NJeno ime je Katerina – Ruskinja na Bahamima! (VIDEO)10 najseksi scena holivudskih lepotica u donjem vešu (VIDEO)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA