Најновије

СМЕХОТРЕС: Путин се шали о Украјини! (ВИДЕО)

БЕЧ - Владимир Путин, руски председник, приликом једне од посета Бечу, имао је састанак са привредницима Аустрије, а том приликом му се обратио и Кристоф Лајтл, председник Трговинске коморе Аустрије, на тему Украјине.
Владимир Путин (Фото: ЈуТјуб)

Владимир Путин (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, овај аустријски званичник је рекао Путину да је "1914. године део Украјине био у саставу Аустрије". Путин је мало застао, али није одолео да се не нашали и упитао га је:"И... како то треба да схватимо!?", алудирајући на идеју да "Аустрија нападне Украјину". Сви у сали су праснули у смех. Аустријски званичник се мало збунио и наставио речима:"Пре сто година је део Украјине био у саставу Аустрије." А Путин је наставио да се шали и рекао: "Па, шта предлажете?", а затим је шаљиво додао да се "грози од таквих речи". "Грозим се од његових речи!" - рекао је Путин шаљиво коментаришући уводне речи председника аустријске трговинске коморе. Погледајте како је то изгледало:
Прочитајте још:(НЕ)МОГУЋЕ: Путинов „пријатељ“ постаје председник Америке!? (ВИДЕО)Рогозин: Путин одобрио нову поморску доктрину
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА