Најновије

Турчинов: Европа је издала Украјину!

КИЈЕВ - Олександар Турчинов, секретар Савета националне безбедности и одбране Украјине, један од челних људи власти у Кијеву, изјавио је да је "Европа издала Украјину".
Олександар Турчинов (Фото: ЈуТјуб)

Олександар Турчинов (Фото: ЈуТјуб)

Турчинов је ово рекао на 95. годишњици Варшавске битке. "Европа је 1921. године склопила мир са Русима, те тако издала Украјину, док смо ми Украјинци помогли Пољској да не буде нападнута од стране руско-бољшевичке војске." - каже Турчинов. "Европа нас је тада издала." - неколико пута је истакао у свом говору Турчинов, очигледно желевши да упозори и садашњу власт од могућности потпуне издаје од стране Брисела, што се у принципу већ дешава, обзиром на то да је неколико украјинских званичника већ јавно поручило да је ЕУ јака на подршци речима, али не и на делу. Подсећамо, неколико лидера ЕУ је поручило да чланство Украјине у Европској Унији није реално, а исте поруке су дошле и из НАТО алијансе. Иронично је то што су их ти исти западни лидери подржавали на протестима за Евромајдан који су их одвели у крвави рат.
Прочитајте још:Тексас прети убиством Јацењуку: Ускоро!Овако ће изгледати општи украјински напад на Новорусију (МАПА)
Турчинов је рекао да је Пољска била кратковида, те да је због тога дозвољено да европске земље буду подељене између Хитлера и Стаљина током Другог светског рата. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА