Најновије

Србија је савладала Финску: Теже него што се очекивало

Три четвртине Финкса је дисала за вратом Србији. Финци су и водили али ипак је на крају пресудио квалитет репрезентације Србије. Отпор је сломљен у четвртој четвртини. Србија - Финка 94 - 81.
Немања Бјелица (Фото: Принтскрин)

Немања Бјелица (Фото: Принтскрин)

Добро су Финци отворили утакмицу. До изражаја је дошао њихов шут за три поена као и њихова покретљивост у одбрани. Наши кошаркаши нису били "у шуту" па су Финци водили. Тада је наше покретао фантастични Милош Теодосић који је погодио две тројке, када нико други није могао да погоди, и савршено је проигравао Радуљицу. Ипак до краја првог полувремена Србија је прешла у вођство. Почетак другог полувремена је био сличан првом, а отпор Финаца коначно је сломљен у четвртој четвртини серијом погођених тројки. Серију је започео Богдан Богдановић, а наставио ју је Марко Симоновић са два везана поготка те Зоран Ерцег. У једном тренутку Србија је водила и максималних 19 поена предности. Бољи од осталих у редовима Србије били су Мирослав Радуљица 27p, 4sk, Немања Бјелица са 19п, 14ск, 2ас, Зоран Ерцег 13п, 6ск, 4ас, Богдан Богдановић 10п, 4ск и Милош Теодосић 8п, 9ас, 2ск. У редовима Финаца истакао се Сасу Салин са 26п, 4ск, 2ас, Вилсон је убацио 15п, 3ск, 4ас, Копонен је додао 11п, 4ас, а Марфи је додао 12п, 8ск, 2ас. Србија у четвртфиналу игра са Чешком која је раније данас понизила Хрватску.
Прочитајте још:ВАЉАЋЕТЕ СЕ ОД СМЕХА: Овакву химну кошаркаша још нисте чули (ВИДЕО)МА КАКАВ НБА: Амерички коментатори у трансу након Калинићевог закуцавања, један је и запевао! (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА