Најновије

Кристијану позлило (ФОТО)

Кристијан Голубовић за ког су фармери више пута рекли да је највреднији на целом имању, показао је још једном да му рад није стран те да ће се борити да на Фарми све буде под контролом.
Кристијану позлило (Фото: Принтскрин)

Кристијану позлило (Фото: Принтскрин)

Наиме, током дана када је видео да је неко заборавио да затвори капију и да су овце изашле пошао је да их затвори, Кристијан је одједном пао. Изгледало је као да се оклизнуо али када је касније објаснио, изгледа да је нешто друго у питању. "Радио сам превише сваки дан, али храна је тај фактор који је недовољан и онда се десило шта се десило. Слошило ми се, блицнуло ми је два пута нешто пред очима, одједном ми се срце убрзало, замантало ми се.", рекао је Кристијан док је касније описивао тренутак у ком му се слошило. Током пада искренуо је ногу и осетио јаке болове. Радашин и Иван Гавриловић су одмах пришли и подигли га. Наравно, Кристијан је наставио најнормалније да води рачуна о имању. "Лежао сам мало, попио мало воде и шећера, јео нешто и вратио се у нормалу", рекао је Кристијан.
Прочитајте још:КОНАЧНО ПРИЗНАО ВЕЗУ СА ТРАНСЕКСУАЛЦЕМ Лепомир: Излазио сам са Наташом Мазом, она је врх риба!Тамара Ђурић варала дечка с генералом полиције Симићем
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА