Најновије

Литванија савладала Италију и заказала дуел против Србије

Репрезентација Литваније савладала је после продужетака репрезентацију Италије са 95:85 (21:20, 16:16, 23:23, 19:20, 16:6). Литванци ће се за финале борити против наше репрезентације.
Литванија у полуфиналу (Фото: Принтскрин)

Литванија у полуфиналу (Фото: Принтскрин)

Играло се жестоко. Литванци су водили готово читав меч али када је било најбитније Барњани је враћао Италијане у игру. На 32 секунде пре краја меча Галинари је изједначио резултат на 79-79. До краја регуларног дела и једни и други су могли до победе али су руке задрхтале. У продужетку доминирали су Литванци који су тај перидо игре решили са 16-6 и тако славили против Италијана. У редовима победника истакли су се Јонас Валанчијунас 26п, 15ск, Јонас Мацијулис 19п, 10ск, 3ас, Мантас Калниетис 14п, 2ск, 11ас и Миндаугас Кузминскас 13п, 3ск, 3ас. Код Италијана по навици најбољи су били НБА играчи Андреа Барњани 21п, 5ск, Данило Галинари 17п, 6ск, 4ас и Марко Белинели 18п, 2ск, 4ас уз њих још је само Алесандро Ђентиле био расположен са 12п, 4ск док су остали потпуно подбацили.
Прочитајте још:Рутинска победа репрезентације СрбијеНОВИ ХИТ: Након фолк, стигла и панк верзија кошаркашке химне (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА