Најновије

Безидејна Србија поражена у борби за бронзу

Катастрофално лоша Србија поражена је од домаћина Француске у борби за треће место. Безидејно, нерезонски, очајно тако је изгледала игра репрезентативаца Србије на данашњем мечу. Француска - Србија 81 - 68.
Србија поражена у борби за бронзу ( Фото: Принтскрин)

Србија поражена у борби за бронзу ( Фото: Принтскрин)

Превише шутева за три поена, лоша организација напада, веома лоше грађење коша и исхитреност су карактеристике данашње игре наших репрезентативаца. Французи су водили целу утакмицу и сасвим заслужено освојили бронзану медаљу. Дуел између две репрезентације које су сви видели у финалу на крају је сасвим заслужено припао домаћину. У редовима Француске најбољи је био Нандо Де Коло који је убацио 20п, а томе додао и 3ск, 4ас, 1ул, поред њега истакли су се и Руди Гобер 15п, 5ск, 2ас, 1ул, 3бл, Еван Фурниер 15п, 5ск, 2ас, 1ул и Тони Паркер 13п, 2ск, 4ас, 1ул. У редовима индиспонираних Орлова најбољи је био Богдан Богдановић који је убацио 14п, уз 3ас, 1ул, Немања Бјелица 12п, 6ск, 3ас, 1ул, 1ас, а Мирослав Радуљица је убацио 11п, уз 8ск, 4ас.
Прочитајте још:Србија без финала, за бронзу против ФранцускеЂаволски тешке квалификације за Рио: Може ли Београд да помогне кошаркашима?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА