Najnovije

Bezidejna Srbija poražena u borbi za bronzu

Katastrofalno loša Srbija poražena je od domaćina Francuske u borbi za treće mesto. Bezidejno, nerezonski, očajno tako je izgledala igra reprezentativaca Srbije na današnjem meču. Francuska - Srbija 81 - 68.
Srbija poražena u borbi za bronzu ( Foto: Printskrin)

Srbija poražena u borbi za bronzu ( Foto: Printskrin)

Previše šuteva za tri poena, loša organizacija napada, veoma loše građenje koša i ishitrenost su karakteristike današnje igre naših reprezentativaca. Francuzi su vodili celu utakmicu i sasvim zasluženo osvojili bronzanu medalju. Duel između dve reprezentacije koje su svi videli u finalu na kraju je sasvim zasluženo pripao domaćinu. U redovima Francuske najbolji je bio Nando De Kolo koji je ubacio 20p, a tome dodao i 3sk, 4as, 1ul, pored njega istakli su se i Rudi Gober 15p, 5sk, 2as, 1ul, 3bl, Evan Furnier 15p, 5sk, 2as, 1ul i Toni Parker 13p, 2sk, 4as, 1ul. U redovima indisponiranih Orlova najbolji je bio Bogdan Bogdanović koji je ubacio 14p, uz 3as, 1ul, Nemanja Bjelica 12p, 6sk, 3as, 1ul, 1as, a Miroslav Raduljica je ubacio 11p, uz 8sk, 4as.
Pročitajte još:Srbija bez finala, za bronzu protiv FrancuskeĐavolski teške kvalifikacije za Rio: Može li Beograd da pomogne košarkašima?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA