Најновије

ВУЧИЋ: Знао сам шта ће Рама рећи када сам видео новинаре из Приштине

Премијер Александар Вучић изјавио је за телевизију Прва да албански премијер Еди Рама није имао одговор на његове аргументе за Трепчу и Тачија.

Вучић и Рама (Фото: Синхуа)

Како наводи, знао је шта ће Рама да каже чим је видео да су ту новинари из Приштине.
Албански премијер у четвртак је током разговора са Вучићем изјавио да Србија треба што пре да призна независност Косова, као и да подржава дијалог Београда и Приштине.
„Ја не треба да будем неко ко нема емоције, борим се за Србију јер волим то, а наравно да ми није лепо да такве ствари слушам. То је политичка игра, као да ми не знамо који је његов став. Није било потребе за тим, осим да покаже својима и Албанцима на Косову“, наводи Вучић. 
Током разговора с новинарком телевизије Прва у Нишу чула се полицијска сирена, а Вучић је на то прокоментарисао: „Ја никада не користим сирене, ни у Нишу, ни у Београду. Министри неки користе. Тешка болест. Шта да радите, колико се трудите, не иде“. 
Такође, Вучић је навео да је у Нишу све уништено, да је било доста превара, да су им тражили помоћ у предфинансирању за европске пројекте, као и да то потроше па траже опет. 
„Тражи се новац да би се покривале буџетске рупе, а измишљају се пројекти“, наводи Вучић. Извор: B92.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА