Најновије

ЦИА: Русија помогла Трампу; Трамп - Шта су све причали за Садама Хусеина!

ЦИА је закључила да је Русија интервенисала на овогодишњим председничким изборима у САД како би Доналд Трамп победио и то не само да би подрили поверење у амерички изборни систем, пренело је данас Ројтерс.

Доналд Трамп (Фото: Синхуа)

То је за британску агенцију у петак изјавио високи амерички званичник који није желео да буде именован.
„Америчке обавештајне агенције су процениле да су званичници руске владе, како се председничка кампања одвијала, посвећивали све већу пажњу помоћи напорима Доналда Трампа да победи на изборима”, прецизирао је наведени извор.
Ројтерс наводи да је „Вашингтон пост”, цитирајући америчке званичнике који су брифовани о овоме, такође јуче објавио да су обавештајне службе идентификовале појединце повезане са руском владом који су обезбедили „Викиликсу” на хиљаде хакованих мејлова Демократског националног комитета и других особа и институција, укључујући особу која је водила председничку кампању Хилари Клинтон.
„Ен-Би-Си њуз” наводи да је из Трамповог транзиционог тима, у реаговању на ове тврдње, поручено да су „то исти људи који су причали (убијени председник Ирака) Садам Хусеин поседује оружје за масовно уништење”.
„Избори су одавно завршени... Сада је време да се крене даље и да Америку поново учинимо великом”, стоји у саопштењу које алудира на слоган Трампове кампање, преноси Танјуг. Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА