Најновије

УДАРНА ВЕСТ У БУГАРСКОЈ: Живковић оптужио Вучића да штити одбеглог бугарског криминалца (ВИДЕО)

Председник Нове странке Зоран Живковић пре неколико дана у Скупштини Србије оптужио је премијера Србије Александра Вучића и председника Томислава Николића да на Врачару скривају бугарског бизнисмена и бакара Цветана Василева. Домаћи медији нису придавали значај али је одјекнула у бугарским медијима.

Живковић, Василев и Вучић (Фото: Интерпол, Јутјуб)

- Говорим о случају једног бугарског бизнисмена и банкара кога чувају донаће власти, и председник државе и председник Владе, а то су моја сазнања из МУП-а, чувају ту негде на Врачару иако има већ две године црвену потерницу Интеропола. То сви знају, он је власник параћинске "Стакларе" или је то продао некоме из владајуће коалције - рекао је Живковић у директном преносу заседања Скупштине.

Василева бугарске власти оптужују за кривично дело проневере. Он се у Србији крије од 2014. године, а упркос захтеву Бугарске наша земмља није дозволила екстрадицију. Бугарска и даље захтева екстрадицију Василева. Живковићева изјаву пренели су је сви бугарски медији. Шта је Живковић рекао о наводним везама Вучића, Николића и Василева погледајте на овом снимку од 2.40 минута.  Шта је Шешељ урадио кад су му понудили хрватске слаткише погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА