Najnovije

UDARNA VEST U BUGARSKOJ: Živković optužio Vučića da štiti odbeglog bugarskog kriminalca (VIDEO)

Predsednik Nove stranke Zoran Živković pre nekoliko dana u Skupštini Srbije optužio je premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića da na Vračaru skrivaju bugarskog biznismena i bakara Cvetana Vasileva. Domaći mediji nisu pridavali značaj ali je odjeknula u bugarskim medijima.

Živković, Vasilev i Vučić (Foto: Interpol, Jutjub)

- Govorim o slučaju jednog bugarskog biznismena i bankara koga čuvaju donaće vlasti, i predsednik države i predsednik Vlade, a to su moja saznanja iz MUP-a, čuvaju tu negde na Vračaru iako ima već dve godine crvenu poternicu Interopola. To svi znaju, on je vlasnik paraćinske "Staklare" ili je to prodao nekome iz vladajuće koalcije - rekao je Živković u direktnom prenosu zasedanja Skupštine.

Vasileva bugarske vlasti optužuju za krivično delo pronevere. On se u Srbiji krije od 2014. godine, a uprkos zahtevu Bugarske naša zemmlja nije dozvolila ekstradiciju. Bugarska i dalje zahteva ekstradiciju Vasileva. Živkovićeva izjavu preneli su je svi bugarski mediji. Šta je Živković rekao o navodnim vezama Vučića, Nikolića i Vasileva pogledajte na ovom snimku od 2.40 minuta.  Šta je Šešelj uradio kad su mu ponudili hrvatske slatkiše pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA