Најновије

ПЕВАЧ ХОРА АЛЕКСАНДРОВА ИМАО СРЕЋЕ: Позван на турнеју, али му истекао пасош (ФОТО)

Певач у хору Александров руске армије проглашен је мртвим у трагедији у Сочију, али се испоставило да је жив и да се није укрцао на лет јер му је истекао пасош.

Хор Александров (Фото: Јутјуб)

Роман Валутов (29) је био на списку путника кобног лета, али му радници на аеродрому нису дали да уђе у авион јер није имао важећи документ, будући да му је пасош истекао још у јулу. - Био сам на имиграционом, а једна девојка која тамо ради ми је рекла: Шалите се? Ваш пасош је истекао још у јулу! Изнервирао сам се и отишао кући - рекао је Валутов.
- Стигао сам кући у 3.30 ујутро и почели су да ме зову људи, питали су ме да ли сам жив. Погледао сам на интернету и видео своје име на списку погинулих. Плакао сам. Моји пријатељи и родбина били су у шоку - прича Валутов, а преноси Дејли мејл. Међу 93 жртве били су Ралина Гилманова (22) и њен вереник Михаил, који су обоје били чланови ансамбла Александров. Ускоро су планирали брак. Трогодишњи дечак Артем остао је сироче, јер су у несрећи погинули његови родитељи Олег и Јекатерина Корзанов, плесачи у Хору Црвене армије. певач у хору Александар Шутко (30) објавио је на друштвеним медијима последњи пост непосредно пред полетање. Његова сестра Ема рекла је: "Александар ме је назвао и рекао да су се већ укрцали и да полећу за 15 минута. 'Зваћу те кад стигнемо', рекао је. Али није нас звао. Покушали смо да га контактирамо, али био је ван домета". Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА