Најновије

ВРЕМЕ ЈЕ ДА КАЖЕМ ДОСТА: Цеца проговорила о уценама из Курира!

Најпопуларнија српска певачица Светлана Ражнатовић тврди да је новинари и уредници Курира уцењују. Цеца се коначно огласила поводом кампање коју овај дневни лист више од месец дана води против ње.
Цеца проговорила о Куриру (Илустрација: Правда)

Цеца проговорила о Куриру (Илустрација: Правда)

Фолк дива је открила да се замерила власницима ових новина зато што је одбила да се фотографише за насловну страну једног недељника који издаје "Адрија медија група" у чијем је власништву и Курир. "Време је да кажем доста! Не дозвољавам да ме било ко, на било који начин уцењује јер нисам желела да се фотографишем за неке новине. Они немају право да ме због тога блате, вређају, понижавају и објављују о мени низ будалаштина и лажи", каже Светлана Ражнатовић, преноси Информер. Цеца објашњава да су је пред Нову годину позвали да се фотографише за њихов недељник, али да није могла да им изађе у сусрет због пословних и приватних обавеза. Тада је кренула медијска хајка на њу. "Моја голгота је почела када сам им рекла да не могу да се фотографишем и дам интервју! Тада су покушали да ми покажу ко је главни, да ми лупе пацку, ћушку, шамар... Послали су ми преко својих насловних страна поруку: 'Или играј по нашим правилима, или ћемо те свакодневно разапињати'. Мислила сам да ће имати границу, да ће знати када је доста, али видим да њиховој бахатости нема краја. Зато сам одлучила да их тужим", одлучна је певачица.

Уништавају ми живот

Ражнатовићева каже да јој није битан новац који ће добити када докаже на суду да су о њој писали лажи, већ јој је битно да и она њима пошаље јасну поруку: Да не могу да је уцењују и да се играју туђим животима. "Називали су ме режимском певачицом, лагали су да сам избачена из хотела у Дубаију, обманули су јавност када су написали да су ми Хрвати нудили 200.000 евра да им певам, измишљали су о мојој деци, породици, блиским људима, само да би мени поручили да нисам била послушна девојчица. Ја тужбама желим да им поручим: 'Мене нико не може да уцењује'. Нећу да им дозвољавам да ми уништавају живот. Очекујем да ће држава реаговати и санкционисати оне који пишу лажи", додала је Цеца.
Прочитајте још:
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА