Najnovije

VREME JE DA KAŽEM DOSTA: Ceca progovorila o ucenama iz Kurira!

Najpopularnija srpska pevačica Svetlana Ražnatović tvrdi da je novinari i urednici Kurira ucenjuju. Ceca se konačno oglasila povodom kampanje koju ovaj dnevni list više od mesec dana vodi protiv nje.
Ceca progovorila o Kuriru (Ilustracija: Pravda)

Ceca progovorila o Kuriru (Ilustracija: Pravda)

Folk diva je otkrila da se zamerila vlasnicima ovih novina zato što je odbila da se fotografiše za naslovnu stranu jednog nedeljnika koji izdaje "Adrija medija grupa" u čijem je vlasništvu i Kurir. "Vreme je da kažem dosta! Ne dozvoljavam da me bilo ko, na bilo koji način ucenjuje jer nisam želela da se fotografišem za neke novine. Oni nemaju pravo da me zbog toga blate, vređaju, ponižavaju i objavljuju o meni niz budalaština i laži", kaže Svetlana Ražnatović, prenosi Informer. Ceca objašnjava da su je pred Novu godinu pozvali da se fotografiše za njihov nedeljnik, ali da nije mogla da im izađe u susret zbog poslovnih i privatnih obaveza. Tada je krenula medijska hajka na nju. "Moja golgota je počela kada sam im rekla da ne mogu da se fotografišem i dam intervju! Tada su pokušali da mi pokažu ko je glavni, da mi lupe packu, ćušku, šamar... Poslali su mi preko svojih naslovnih strana poruku: 'Ili igraj po našim pravilima, ili ćemo te svakodnevno razapinjati'. Mislila sam da će imati granicu, da će znati kada je dosta, ali vidim da njihovoj bahatosti nema kraja. Zato sam odlučila da ih tužim", odlučna je pevačica.

Uništavaju mi život

Ražnatovićeva kaže da joj nije bitan novac koji će dobiti kada dokaže na sudu da su o njoj pisali laži, već joj je bitno da i ona njima pošalje jasnu poruku: Da ne mogu da je ucenjuju i da se igraju tuđim životima. "Nazivali su me režimskom pevačicom, lagali su da sam izbačena iz hotela u Dubaiju, obmanuli su javnost kada su napisali da su mi Hrvati nudili 200.000 evra da im pevam, izmišljali su o mojoj deci, porodici, bliskim ljudima, samo da bi meni poručili da nisam bila poslušna devojčica. Ja tužbama želim da im poručim: 'Mene niko ne može da ucenjuje'. Neću da im dozvoljavam da mi uništavaju život. Očekujem da će država reagovati i sankcionisati one koji pišu laži", dodala je Ceca.
Pročitajte još:
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA