Најновије

КРСТИЋ "УНИШТИО" ЧАНКА: Објавио фотку због које ће Чанак опет да "луди"!

БЕОГРАД - Небојша Крстић, политички аналитичар, познат на политичкој сцени по томе што је био саветник Бориса Тадића, оплео је по садашњем блиском сараднику Бориса Тадића, Ненаду Чанку, председнику ЛСВ-а.

Небојша Крстић (Фото: ЈуТјуб)

Пре неког времена, Чанак је био у фокусу јавности због, како је већина грађана Србије то доживела, његовог скандалозног понашања. Наиме, Чанак је освануо у медијима на фотографији на којој се налази са две "тешко пунолетне" го-го играчице које седе око њега, док их он грли, а да зло буде још веће, у сету тих фотографија, види се како се њих две љубе и изводе својеврсни лезбо перформанс. Многи медији су писали о томе, а Чанка је то доживотно обележило као, па благо речено, "не тако озбиљног" политичара. Крстић сада подсећа на те за Чанка немиле догађаје. Он је ретвитовао ову фотографију Чанка и написао: "Државно јединство".

Иако је некада био саветник Бориса Тадића, Крстић је данас жесток противник Тадићевог политичког деловања, а ово је очигледно начин да јавности још једном укаже на слабости политичког деловања Бориса Тадића и начин да зада још један ударац коалицији Тадић-Чанак. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА