Najnovije

KRSTIĆ "UNIŠTIO" ČANKA: Objavio fotku zbog koje će Čanak opet da "ludi"!

BEOGRAD - Nebojša Krstić, politički analitičar, poznat na političkoj sceni po tome što je bio savetnik Borisa Tadića, opleo je po sadašnjem bliskom saradniku Borisa Tadića, Nenadu Čanku, predsedniku LSV-a.

Nebojša Krstić (Foto: JuTjub)

Pre nekog vremena, Čanak je bio u fokusu javnosti zbog, kako je većina građana Srbije to doživela, njegovog skandaloznog ponašanja. Naime, Čanak je osvanuo u medijima na fotografiji na kojoj se nalazi sa dve "teško punoletne" go-go igračice koje sede oko njega, dok ih on grli, a da zlo bude još veće, u setu tih fotografija, vidi se kako se njih dve ljube i izvode svojevrsni lezbo performans. Mnogi mediji su pisali o tome, a Čanka je to doživotno obeležilo kao, pa blago rečeno, "ne tako ozbiljnog" političara. Krstić sada podseća na te za Čanka nemile događaje. On je retvitovao ovu fotografiju Čanka i napisao: "Državno jedinstvo".

Iako je nekada bio savetnik Borisa Tadića, Krstić je danas žestok protivnik Tadićevog političkog delovanja, a ovo je očigledno način da javnosti još jednom ukaže na slabosti političkog delovanja Borisa Tadića i način da zada još jedan udarac koaliciji Tadić-Čanak. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA