Најновије

ДВЕРИ: Скандалозна подвала СНС-а

БЕОГРАД - Двери су засметале моћнима који уништавају Србију и сада желе да прљавом кампањом и сајбер нападима униште беспрекоран кредибилитет Двери, стоји у новом саопштењу Двери.

Бошко Обрадовић - председник Српског покрета Двери (Фото: ЈуТјуб)

Двери подсећају да су напади почели 8. марта када су направљени Фејсбук страница и Јутјуб канал такозване „Уније жена Двери“ и постављен видео наводних инструкција женама да буду послушне и покорне мушкарцима што нема везе са политиком Двери. Након овога су уследиле и друге манипулације, обарање сајта странке и слични напади,  - Сада је на делу нови напад, толико перфидан да је јасно колико наша борба мрси рачуне моћника којима сметамо. Након што смо објавили спот о истини о банкарском сектору, направљен је лажни Јутјуб канал Двери, на којем су постављени готово сви наши спотови, што даје привид да је канал званичан, а последњи спот о банкарском сектору је измењен у једном детаљу, једном суштински важном детаљу. Ово је званичан спот у којем се види мапа Србије. Ово, пак, је лажни спот у којем је мапа Србије приказана без Косова и Метохије. На овај начин су моћници покушали да нас представе као групу људи који не сматрају Косово и Метохију делом Србије, што нема везе са истином и политиком Двери коју водимо од оснивања. Покушали су поново да нас оцрне, али нису успели -  стоји у саопштењу Двери.

Двери за најновији напад криве СНС. - Медијски информативни штаб СНС-а покушао је да нас, по свом обичају оцрни, али у томе није успео. Жао нам је господо из СНС-а, будно мотримо на вашу најпрљавију кампању против једине истинске опозиције Двери-ДСС. Имају труд и финансијска средства за овакве прљаве акције, али немају главну ствар. Истину. И то разумни грађани знају. 24. априла реците „НЕ“ лажима и манипулацијама, а „ДА“, истини, правди и срећи - закључују Двери у свом саопштењу. Погледајте оригинални видео: Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА