Најновије

СТЕФАНОВИЋ О СКАНДИРАЊУ СПС: Толико о Дачићевој лојалности!

БЕОГРАД - Потпредседник СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да скандирање чланова СПС "Вучићу, педеру" уочи и после митинга те странке у београдској Арени потврђује колико су напредњаци били у праву када су говорили о Дачићевој лојалности и привржености.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

"Честитамо им на пристојности. Сада сви грађани могу да виде да смо били у праву и када смо говорили колико ће се лако и брзо ујединити у борби за власт, а на народу је да изабере да ли жели прошлост или будућност", прокоментарисао је Стефановић јучерашње увреде упућене лидеру СНС.
Група активиста СПС-а испред београдске Комбанк Арене у суботу је на сав глас скандирала увреде на рачун председника Владе Србије и лидера напредњака Александра Вучића.
Група од петнаестак активиста СПС-а праћена трубачима на сав глас је узвикивала: "Вучићу, педеру!" Активисти су, након тога, поруку коалиционим партнерима послали и певајући песму: "Могу само да нас мрзе они што нас не воле".
"То (скандирање) најбоље говори колико смо били у праву када смо говорили о Дачићевој лојалности и привржености", оценио је Стефановић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА