Најновије

ОТВОРЕНО О НОЛЕТУ Надал: Ђоковић поседује смртоносну комбинацију!

Колико је Новак Ђоковић доминантан у свету тениса можда најбоље осликава чињеница да и један од његових највећих ривала, и сам легенда "белог спорта" Рафаел Надал, не крије да је Ноле за класу бољи од своје конкуренције.

Фото: ЈуТјуб

Српски тенисер наставља да хара тениским теренима у 2016, освојио је Доху, па Аустралијан опен, а онда је одбранио титуле и на мастерсу у Индијан Велсу, и на мастерсу у Мајамију. Светски број један је тренутно у Монте Карлу где се спрема за још једну одбрану трона. Рекордном, 28. титулом са мастерс турнира је задржао 16.540 бодова и има више него двоструко више бодова од првог пратиоца, Ендија Мареја, као и више од Британца и трећепласираног Роџера Федерера заједно. Такав учинак сасвим је довољан да Надал призна да од Новака - нема бољег.
"Огромна је разлика између њега и осталих тенисера. Ђоковића је немогуће зауставити и све што вам преостаје је да му честитате. А када сте веома добри и ништа не може да вас заустави, попут повреда... е, то је онда смртоносна комбинација", рекао је шпански тенисер.
Рафа је 47 од својих 67 титула освојио на теренима са шљаком као подлогом, а управо почиње тај део тениске сезоне, јер ће се сви битнији турнири играти на шљаци. Први велики изазов је Монте Карло, у коме је Надал осам пута у низу освајао трофеј. Ипак, 2013. у финалу га је победио управо Ноле, који је и 2015. освојио титулу, савладавши тада у борби за пехар Томаша Бердиха.
"У Мајамију сам морао да се повучем са турнира због нарушеног здравља, али верујем да је то била само привремена слабост. Просто сам дехидрирао. Сваки турнир је нова прилика за доказивање, а мени се у овом тренутку свиђа и како се осећам и како тренирам", као да најављује Надал велики повратак - баш на турниру на коме Ноле брани титулу. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА