Најновије

ХОЏА О "ЗАЛИВАЊУ КРВЉУ": Жестоко вређање Срба - неће "влах" владати у Сребреници! (ВИДЕО)

БиХ - Поглавар Исламске заједнице у БиХ Хусеин Кавазовић на недавно одржаном скупу у Швајцарској одржао је скандалозан говор препун увреда, гдје је припаднике српског народа назвао “власима”.

Реис Хусеин Кавазовић (Фото: Скриншот - аматерски снимак мобилним уређајем)

Говорећи о наредним локалним изборима у БиХ, Кавазовић је позвао Бошњаке да се региструју и гласају у Сребреници и да не допусте да, како је рекао, влах влада у Сребреници.

“Нећемо халалити никоме ко буде могао, а не буде хтио. Свако ко може дати свој глас, свако ко може да се региструје, свако ко може дозволити да ‘влах’ не влада у Сребреници. Нек му је харам /нечисто/ ако то не учини… То је наше и то не можемо оставити”, рекао је Кавазовић у видео снимку који је одмах уклоњен од стране YоуТубе корисника.

У свом другом говору, такође у Швајцарској, објашњавајући верницима како да се односе према предстојећим локалним изборима, Кавазовић је, између осталог рекао, да за то постоје два начина.

“Или да се крвљу залијевамо или сваке четири године да идемо на изборе и да потврдимо свој суверенитет. Бирајте Бошњаци да ли да сваких 20-30 година крв лијемо или да изађемо на изборе. Наша кућа је наша обавеза, а сачувати Сребреницу, поготово. Ваља се против њих и мезаровима /гробљима/ бранити. Останите будни за своју домовину”, каже Кавазовић.
Hodza vredja Srbeby wpnewscms Извор: Моја Херцеговина

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА