Најновије

КОЛИНДА, СПРЕМИ СЕ: Шешељ добио пасош и спреман да оде у Загреб

БЕОГРАД - Лидер радикала, др Војсилав Шешељ, добио је пре два дана пасош Републике Србије.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ је потвдио да је коначно после толико година добио важећу путну исправу и да му је она издата у полицијској управи у Земуну.

- Чекао сам 30 дана и добио сам га тог последњег 30 дана колико је потребно по закону за изадавање пасоша. Нека ме Колинда чека, ето мене, стижем у Загреб и на Трг Бана Јелачића. На крају крајева, нека Колинда каже који јој датум одговара да проведемо један романтичан викенд на Пантовчаку, рекао је лидер радикала.

Подсећања радо. лидер СРС Војислав Шешељ предао је 4. априла ове године захтев за издавање пасоша у МУП-у у Земуну и најавио да му је прва дестинација Загреб, а да потом намерава у Сарајеву "обићи стазе свог детињства".

Шешељ је у ранијој изјави рекао да га забрана неће спречити да иде у Хрватску.

- Одлучио сам да идем. Лако бих ја поднео ову забрану да није моје драге Колиндице. Јер како ће ми она изгледати после 20 година, каже Шешељ и додаје да не постоји препрека због које му не би била враћена путна исправа.

- Цео аутобус новинара ће бити, они иду за Загреб, а ја ћу доћи својом маршрутом. Не могу да откријем којом. Има нека фора, а не могу вам рећи како. Идем на Трг Бана Јелачића да мало поседим у градској кафани, да обиђем оне две књижаре у самом центру и тај званични део је завршен, а онда идем да се предам загрљају својој драгој Колинди - истакао је Шешељ у једној од ранијих изјава. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА